Olemme julkaisseet Solumin omat urasivut. Urasivuilla pääset tutustumaan Solumiin työantajana, katsomaan avoinna olevat työpaikat sekä tulevaisuudessa myös tutustumaan tuleviin työkavereihisi.

Etsimme säännöllisesti sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia osaksi kasvavaa joukkoamme. Joten nyt kutsummekin sinut ottamaan haltuun uudet urasivumme, verkostoitumaan kanssamme sekä jättämään hakemuksen avoinna oleviin tehtäviin. Tule tekemään kanssamme ihmisen arvoisia palveluja!

Verkostoidu kanssamme

Verkostoitumalla kanssamme pääse luomaan oman hakijaprofiilisi, jossa pääset kertomaan hieman itsestäsi ja kuvaamaan osaamistasi. Verkostoituminen on oiva tapa kuulla avautuvista työmahdollisuuksista aivan ensimmäisten joukossa. Tämä sopii myös sinulle, joka et etsi aktiivisesti uutta työtä, mutta haluat kuitenkin saada tietää avoinna olevista tehtävistä sähköpostitse.

Solum opiskelijoille

Jos olet opiskelija ja vailla esimerkiksi harjoittelupaikkaa, voit jättää meille avoimen hakemuksen urasivustolla. Teemme aktiivista yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Yhteistyömuotoja ovat harjoittelu, työssäoppimisjaksot, projektiyhteistyö, opinnäyteyhteistyö ja oppisopimukset.