Tule mukaan joukkoomme

Etsimme säännöllisesti sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia osaksi kasvavaa joukkoamme. Katso avoimet työpaikat ja jätä hakemus!

Löydät avoimet työpaikkamme Duunitorilta.

Työtä, joka merkitsee

Tarjoamme työpaikan, jossa työlläsi on aidosti merkitystä. Me rohkaisemme työntekijöitämme kouluttautumaan ja kehittymään entistä paremmiksi ammattilaisiksi. Kannustamme kaikkia osallistumaan toimintamme kehittämiseen. Luotamme vahvasti työntekijöidemme ammattitaitoon, ja siksi heillä onkin vapaus vaikuttaa työhönsä ja tehdä sitä omaksi tuntemallaan tavalla.

Työhyvinvointia ja tekemisen iloa

Työntekijöidemme hyvinvointi ja tekemisen ilo ovat meille sydämen asioita. Haluamme, että ammattilaisemme viihtyvät työssään, tulevat kuulluiksi ja kokevat päivittäin arvostuksen tunnetta työssään. Työmme joustaa tarpeittesi mukaan, jotta sinulla olisi hyvä olla kanssamme – joka päivä.

Tiesitkö?

Etsimme säännöllisesti mielenterveys- ja päihdetyön ammattilaisia lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Huomioimme myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijat, jotka ovat syventymässä mielenterveys- ja päihdetyöhön. Arvostamme osaamisen lisäksi iloista mieltä, reipasta asennetta työhön sekä aitoa kohtaamista ja osallisuutta edistävää vuorovaikutusta asiakkaidemme kanssa.

Opiskelijoille

Teemme aktiivista yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Yhteistyömuotoja ovat työssäoppimisjaksot, projektiyhteistyö, opinnäyteyhteistyö ja oppisopimukset. Lisäksi olemme käyneet usean vuoden ajan pitämässä asiantuntijaluentoja lähihoitajaopiskelijoille sekä mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinnon opiskelijoille.

Otathan rohkeasti yhteyttä mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä. Yhteydenotto voidaan osoittaa suoraan sen yksikön johtajalle mihin olet kiinnostunut tulemaan yhteistyöhön.

Oppilaitokset

Oppilaitosyhteistyö on yksi tärkeä osa verkostoyhteistyötämme. Yhteistyön muotoja ovat työssäoppimisjaksot, näytöt, lähiopetus kouluilla, kokemusasiantuntija ja oppisopimusopiskelu. Yhteistyö oppilaitosten kanssa on meille myös tärkeä rekrytoinnin väylä.