Aiemmin JST Solum nimellä tunnettu suomalainen avainhenkilöomisteinen sosiaali- ja terveysalan yhtiökokonaisuus on yhdistänyt toimintojaan ja toimii nyt nimellä Solum.

”Koimme brändin kirkastuksen tärkeäksi juuri tähän hetkeen, sillä liiketoiminta-alueidemme ja palveluidemme kasvaessa halusimme yhtenäistää yhtiökokonaisuutemme mielikuvaa niin asiakkaiden, yhteistyökumppaneidemme kuin nykyisten ja tulevienkin työntekijöiden silmissä.”

Solum toimii valtakunnallisesti useammalla paikkakunnalla tarjoten entistäkin monipuolisemmin palveluja maahanmuuton, lastensuojelun, mielenterveys- ja päihdepalvelujen sekä ikäihmisten asumispalveluiden parissa. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota laadukkaita palveluitamme jatkossakin yhteistyössä julkisen palvelunostajan kanssa.

Tunnistamme palveluidemme suurimmaksi voimavaraksi osaavan, ammattitaitoisen sekä kehittyvän henkilöstömme. Meitä Solumilaisia on muuten jo yli 600! Ammattilaisemme toimivat meillä monissa erilaisissa työtehtävissä ja työsuhteissa aina kokoaikaisista osaajistamme työharjoittelijoihin. Lue lisää rekrysivuiltamme ja liity porukkaamme sellaisena kuin olet!